nedjelja, 22. prosinca 2013.

Honorarni poslovi preko Student servisa

…Za početak, bok svima! :) 
Dora i ja (Kristina) odlučile smo otvoriti blog na kojem ćemo se baviti studentima koji uz redoviti studij rade honorarne poslove preko Student servisa, te se nadamo da ćemo vam dati jedan drugačiji i zanimljiviji pristup ovoj naizgled jednostavnoj temi. 

Kako znate, mnogi studenti i rade i studiraju, kao i mi, te se susrećemo s raznim dobrim i lošim stvarima o kojima bi mogli progovoriti na ovom blogu. Najviše nas zanima zašto studenti rade, zašto se odlučuju uz redovite i zahtjevne obveze na fakultetu ujedno i na neki zahtjevni posao? Kako usklađuju obveze, koji se poslovi najviše traže, koji se najbolje, a koji najlošije plaćaju? Rade li 'u struci' posao sukladan njihovom studiju, ili rade neke druge poslove koji nemaju poveznicu s njihovom budućom karijerom? Kako to da na tržištu rada, uz više od 350,000 nezaposlenih uvijek ima poslova za studente preko Student servisa? Sve su to pitanja na koja ćemo pokušati naći odgovore slušajući različite studentske priče. 

Predstavit ćemo probleme studenata na njihovim razno-raznim poslovima, njihova iskustva, razloge, mogućnosti, snalaženja i slično. Kritički ćemo se osvrnuti na uvjete rada preko Student servisa. Također ćemo čuti savjete koje studenti jedni drugima daju kako bi se što bolje zaposliti i našli što bolji posao. U svakom od pojedinačnih postova predstavit ćemo različite priče, različite radnike i slično…

Nema komentara:

Objavi komentar