petak, 10. siječnja 2014.

Poslovi na kioscima

Prodajno mjesto Sv. Klara-Zagreb.
Dragi naši studenti i ostali čitatelji, razgovarali smo sa studenticom koja je podijelila svoje radno iskustvo preko Student servisa sa nama. 

Pogledajte kakve nam je informacije dala Petra i kako je ona zadovoljna sa sadašnjim studentskim poslom: ''Radim u kiosku s fornettima gdje mi je satnica 20kn . Zadovoljna sam s uvjetima rada, plaća je uvijek na vrijeme, a šef je poštena i draga osoba za razliku od većine poslodavaca za koje sam prije radila. Radim tri puta tjedno što mi dopušta da izvršavam studentske obveze i da imam malo vremena i za sebe.'' 

Imate li vi sličnih iskustava? Koliko ste često naišli na poštene i drage poslodavce kao što je poslodavac za kojeg radi Petra? Mnogi studenti se žale kako ne znaju što je u njihovim glavama koji traže od redovnih studenata puno radno vrijeme svaki dan unatoč njihovim studentskim obvezama, stoga većina studenata napušta takve poslove nakon određenog vremena i pronalazi poslove na kojima će poslodavci ipak uzeti u obzir njihov studij i imati pritom razumijevanja i za vrijeme koje im je potrebno za izvršavanje njihovih obveza. Slažete li se s nama?

Nema komentara:

Objavi komentar